Biztosan Önnek is szembe kellett már néznie egy autó beszerzése kapcsán felmerülő, szerteágazó problémákkal és tennivalókkal.

Weboldalunknak célja : 

Magyarországon olyan lehetőséget adni az autóvásárlók kezébe, mellyel magyar márkakereskedők és nyugat-európai márkakereskedők kínálatából a lehető legkedvezőbb áron, kényelmesen, biztonságosan és gyorsan juthassanak egy éven belüli, új vagy keveset futott használt autóhoz.

Szolgáltatásaink bemutatása

Az autókereső elindításával azt a piaci rést kívántuk betölteni, amely a szinte új, keveset futott, garanciális, de első nagy áresését már elszenvedett autók kínálatát fogja össze.

Ezen autókat a magyar és egész Európára kiterjedő kínálatból válogatjuk.

A szolgáltatás egyedisége, hogy kedvező, új autós hitelkonstrukciókkal vásárolhat akár külföldről is úgy gépkocsit, hogy az eddigi gyakorlattal ellentétben sem saját, sem más pénzét nem szükséges előre beletennie az ügyletbe, hanem azonnal banki finanszírozással ülhet bele megálmodott autójába.

Autó beszerzési és finanszírozási ügymenetünk, európai márkakereskedők kínálatából:

  1. Ön kiválasztja honlapunkról megálmodott autóját/ vagy írja meg milyet szeretne
  2. Felveszi velünk a kapcsolatot, majd pontos ajánlatot kap a kiválasztott gépjármű beszerzésére és finanszírozására, valamint Magyarországon történő átadására.
  3. Lehetséges finanszírozási konstrukciók: hitel, pénzügyi lízing vagy tartós bérlet (operatív lízing).
  4. Irodánkban elkészítjük az autó megrendelőjét, Ön befizeti vagy átutalja cégünkhöz a vételár előleget, melyről előlegszámlát állítunk ki.
  5. Mi a befizetett előlegből megrendeljük gépjárművét és elindítjuk a finanszírozási ügymenetet bankunknál.
  6. Az elkészült finanszírozási szerződés alapján bankunk kiegyenlíti felénk a vételár fennmaradó részét, melyet mi továbbítunk kereskedő partnerünk (eladó) felé és beszállítjuk a gépkocsit Magyarországra.
  7. Elvégezzük az autó honosítását, befizetjük a szükséges adókat, megkötjük az Ön által irodánkban kiválasztott biztosításokat. 
  8. Ezt követően a finanszírozási szerződésnek megfelelően az Ön nevére forgalomba helyezzük gépkocsiját.
  9. Egyeztetett időpontban átadjuk Önnek új autóját.

 

Átvállaljuk a keresgélés, az ügyintézés és az áralku procedúráját, hogy ne Önnek kelljen olyasmivel vesződnie, amiben sokéves tapasztalattal és szaktudással állunk rendelkezésére, és szerződött partnereinknél jelentős kedvezményeket biztosítunk.